Туризм Remiremont Plombières-les-Bains у Вогезах, Лотарингія, Франція

Політика конфіденційності

Щоб дізнатися більше про свої права щодо персональних даних

(регулюється Законом № 2004-575 від 21 червня 2004 р. про довіру до цифрової економіки)

Редактор сайту

Туристичний офіс Remiremont Plombieres-les-Bains (віднесено до I категорії)
Юридичний статус: Державна промислово-комерційна установа

Режисер: Дебора РАЙХЕРТ

Головний офіс: Place Maurice Janot – 88370 PLOMBIERES-LES-BAINS
Офіс Пломб'єр-ле-Бен: тел. 03 29 66 01 30 – Електронна пошта: Plombieres@otrp.fr

Адміністративний штаб: 6, Place Christian PONCELET – 88200 REMIREMONT
Офіс «Реміремонт»: тел. 03 29 62 23 70 – Електронна пошта: remiremont@otrp.fr

Номер SIRET: 443 941 901 00011
Код APE: 7990Z

Створення та розміщення сайту

illicoweb
ZI Буронь-Морвільяра – 90 120 МОРВІЛЛЯРІВ
Тел.: 03 84 36 66 42 – Факс: 03 84 36 66 43
www.illicoweb.com

responsabilité

Власник несе повну відповідальність за інформацію та надані послуги. Вказані ціни є орієнтовними. Однак туристичне бюро Remiremont Plombières-les-Bains докладає всіх зусиль, щоб забезпечити точність і оновлення інформації, опублікованої на цьому сайті, і залишає за собою право виправляти її в будь-який час і без попередження. вміст. Крім того, він попереджає відвідувача, що він сам може перевірити інформацію іншими способами, зокрема зв’язавшись з компанією.

Отже, туристичне бюро Remiremont Plombières-les-Bains не несе будь-якої відповідальності: за будь-які неточності, неточність або упущення щодо інформації, доступної на сайті; за будь-яку шкоду, спричинену шахрайським вторгненням третьої сторони, що призвело до зміни інформації, розміщеної на сайті; і в більш загальному плані за всі збитки, прямі чи непрямі, незалежно від причин, походження, характеру чи наслідків, спричинені будь-яким доступом до сайту або неможливістю доступу до нього, а також використання сайту та/або кредиту надається будь-яка інформація, що надходить прямо чи опосередковано від останнього.

Крім того, якщо не вказано інше, права інтелектуальної власності на документи, що містяться на сайті, і кожен із елементів, створених для цього сайту, є виключною власністю Remiremont Tourist Office або його постачальників, які не надають жодних ліцензій або будь-яких інших прав ніж ознайомитися з сайтом.

Відтворення всіх документів, опублікованих на сайті, дозволено лише для отримання інформації для особистого та приватного використання, будь-яке відтворення та будь-яке використання копій, зроблених для інших цілей, прямо заборонено.

Усі бренди, згадані на цьому сайті, належать відповідним компаніям.

Усі продукти, логотипи та зображення, наведені на сторінках цього сайту, є власністю відповідних брендів.

Захист персональних даних

Туристичне бюро Remiremont Plombières-les-Bains прагне захищати особисту інформацію та конфіденційність своїх клієнтів, відвідувачів веб-сайту та всіх, хто користується його послугами в цілому. Відповідно до Регламенту (ЄС) 2016/679 щодо захисту персональних даних, ви маєте право вимагати від контролера доступу до персональних даних, що стосуються вас, їх виправлення або видалення (право бути забутим), обмеження обробка ваших персональних даних і право на перенесення цих даних.  

Для отримання додаткової інформації про ваші права дивіться нашу Політику захисту даних. 

Авторське право

Весь цей сайт підпадає під дію французького та міжнародного законодавства щодо авторського права та інтелектуальної власності. Будь-яке представлення, відтворення, модифікація, комерційне використання, а також будь-яка передача на інший сайт заборонені, за винятком авторизації, яка надсилається поштою на адресу, вказану вище. Дозволяється використовувати лише в особистих цілях

Автори фотографій

Марк Фулгоні, Pixabay, Pexels, Freepik

Гіперпосилання

Гіпертекстові посилання на сайті, які спрямовують користувачів на інші веб-сайти, не несуть відповідальності туристичного бюро Remiremont Plombières-les-Bains за вміст цих сайтів.
Будь-яка фізична чи юридична особа, яка бажає встановити зв’язок із  https://www.tourisme-remiremont-plombieres.com  з нашого сайту, потрібно спочатку надіслати запит на авторизацію.
Встановлення посилання на наш сайт не вимагає авторизації. Туристичне бюро Remiremont Plombières-les-Bains не несе відповідальності в цьому випадку.

Обшук?

Загальні селектори
Тільки точні відповідності
Пошук у назві
Пошук у вмісті
Вибір типів постів

Також шукати...

- Натхнення -

Вони кажуть вам...

- Листівки -

Завантажте наші карти та путівники

МОВУ

Оберіть мову:

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська
Перейти до основного матеріалу